Автор Тема: Receptoj  (Прочитано 10 раз)

Федор

  • Moderator
  • Уровень 4
  • *****
  • Сообщений: 273
  • Карма: 0
Receptoj
« : Август 09, 2018, 10:55:58 pm »
Manĝeta pasto(pasteĉo) de sunfloraj semoj

Закусочная паста (паштет) из семян подсолнуха



Ingrediencoj:

1. 300 ml de purigita sunfloraj semoj
2. 4 ajlo najlo de odoro
3 en la 50 ml de majonezo
4. salo, tero nigra pipro kaj najlo de odoro por gustumi

Preparado sekvenco

1. 150 m. l'. senŝeligita sunfloro semoj friti en pato
2. Miksi 150m.l'.fritita sunfloro semoj +150 m. l'. ne fritita semoj kaj versxu bolanta akvo, moligi ilin.
3. Senŝeligi la ajlojn kaj aldoni al la ujo kun sunfloraj semoj . Mueli la semojn kaj ajlo kun miksilo . Salo por gustumi . Miksi la bezonata kvanto de pasto kun majonezo , Vi povas uzi ĝin por prepari sandviĉojn aŭ aldoni al la salato. La resto de la pasto povas esti stokita en la fridujo dum kelkaj tagoj .

Ингадиенты:

1. 300 м.л.очищенных семян подсолнуха
2. 4 зубчика чеснока
3  50 милилитров майонеза
4. соль, молтые черный перец и гвоздика по вкусу

Последовательность  приготовления

1. 150 м.л. очищенных семян подсолнуха поджарить на сковороде
2. Смешать 150м.л.поджаренных семян подсолнечника +150 м.л. не жаренных семян и залить кипятком, для  их размягчения.
3. Очистить чеснок и добавить в емкость с  семенами подсолнуха . Измельчить семена и чеснок блендером . Посолить по вкусу . Смешать необходимое количество пасты с майонезом , Использовать ее можно для приготовления бутербродов или добавлять в салат. Остальную пасту можно хранить в холодильнике несколько дней .
« Последнее редактирование: Август 09, 2018, 11:00:31 pm от Федор »

 

MUROM.ru